Notify Me When Page is Updated
Login To SchoolRackSign Up for an Account

åndedrætsværn filter • Back To All Pages »


Historien bag udviklingen af moderne Gasmasker

Gasmasker er nyttige for sikkerheden af de skadelige partikler i luften. Disse partikler, ved indånding, kan påvirke den normale funktion af luftvejene . Det kan endda påvirke hjertefrekvensen.  Disse moderne gasmasker har en historie. De har udviklet sig meget i de sidste årtier. Lad os tage et kig på historien om moderne gasmasker. 

Der er ikke én person, der er involveret i udviklingen af gasmasker. Den egentlige teori bag disse enheder kan spores tilbage til 1819, da begrebet forsvar åndedrætsværn allerede var under udvikling. En hjelm med en luft pumpe og slange struktur blev opfundet af Augustus Siebe. Denne enhed udviklet sig yderligere og tog form af inhalator eller lunge. en anordning i 1849, begyndte at hjælpe bortfiltrere støvpartikler fra luften, før indåndingen. 

Reservoiret blev et nyt design, som blev udviklet for at hjælpe redningsfolk nå dybt i minerne og redde minearbejdere fanget der. 

TyperafGasmasker

Du skal kende de forskellige typer af gasmasker til en bedre forståelse af deres anvendelse åndedrætsværn pris.  At have en god forståelse af de forskellige funktioner i forskellige masker vil gøre det nemt for dig at vælge et passende. 

Helmaske luftrensende åndedrætsværn

Denne maske bare dækker næse og mund. Forskellige typer af ting i luften ikke kan komme ind, men de kan påvirke dine øjne. Urenheder i luften er kun filtreret ud på næse og mund. 

Fuld åndedrætsværn:

Disse masker dække ansigtet og øjne. Men dårlige montering af disse masker kan have nogle problemer. 

Selvforsynet åndedrætsværn

Dette system er dyrt og almindeligt anvendt i militære snarere end blot byens forurening. Luften fyldes med renset luft. Det meste af tiden disse åndedrætsværn anvendes i brandslukning, redningsindsats og dykning.

Medfølgende luft maske

Disse åndedrætsværn er ligesom hele ansigtet og 900 åndedrætsværn , men de har også en tilføjelse. Et filter er monteret på en beholder med en blæser luften presses gennem åndedrætsværn

Moderne gasmasker har udviklet sig gennem historien. De er udviklet i årtier. Nu disse åndedrætsværn fås i forskellige størrelser og modeller. De bliver brugt i forskellige sektorer. Især reddere og minearbejdere. Det er godt at have viden om de forskellige typer åndedrætsværn at vælge som passer dit behov. En anden måde er at rådføre sig med en professionel, der kan vejlede om gasmasker.